Híreink

 Az Iphone 5 unalmas? 2012.09.23.

Internetes források szerint az Iphone 5 unalmas

 A T-Mobile t-zones WAP-portálja megújult külsõvel, még egyszerûbb kezelhetõséggel várja a látogatókat 2008.08.11.
Megújult és új külsõt kapott, így még átláthatóbb lett és egyszerûbben használható a T-Mobile t-zones WAP-portálja!
 Az amerikai repülõjáratokról a mobilok kitiltása az utasok kényelmére hivatkozva 2008.08.11.
Az InformationWeek tudósítása szerint a szállítással és infrastruktúrával foglalkozó képviselõházi bizottság elfogadta a Halting Airplane Noise to Give Us Peace (Hang Up) Act névre keresztelt törvényjavaslatban foglaltakat, ezt követõen pedig a teljes képviselõház elé kerülhet a dokumentum. Amennyiben életbe lép az új törvény, az amerikai repülõjáratokról a mobilokat kitiltó ideiglenes döntés véglegessé válhat.
 Az SMS-ek fogadása is pénzbe fog kerülni. 2008.08.11.
Két kanadai mobil szolgáltató, a Bell és a Telus bejelentette, hogy a jövõ hónaptól kezdve nemcsak az SMS-ek küldése, hanem azok fogadása is pénzbe fog kerülni. A Bell elõfizetõknek augusztus 8-tól lesz fizetõs az SMS-ek fogadása, míg a Telus ügyfeleinek augusztus 24-tõl. A szolgáltatók minden egyes fogadott SMS-ért 0,15 kanadai dollárt, vagyis átszámítva mintegy 21,60 forintot számítanak majd fel a pre-paid elõfizetõknek (a havidíjas ügyfeleket egyelõre nem érinti a dolog).
 A Pannon közel hozza Pekinget 2008.08.11.
Az olimpia nem csupán a sportolókat, hanem a szurkolókat is várakozással tölti el: négyévente egy emberként figyel az ország, izgatottan várva az olimpikonjaikkal kapcsolatos legfrissebb híreket, információkat. Az idei évben a Pannon is ringbe száll: a Pannon [email protected] külön oldalak, letölthetõ tartalmak, valamint élõ MobilTV- közvetítés várja a látogatókat.
 Vezeték nélküli játékvezérlõ mobilokhoz 2008.08.11.
Úgy tûnik, egy új termék forradalmasítja a mobiljátékok világát, egy amerikai cég bemutatott egy kábel nélküli játékvezérlõ egységet mobiltelefonokhoz.
 A Pannon mint tartalomszolgáltató 2008.06.02.
Szolgáltatásfejlesztése következõ lépéseként a Pannon 2008. június 2-án, az infosarok.hu webhely elindításával új üzleti szegmensbe lép be. Az immár tartalomszolgáltatást is nyújtó vállalattól a felhasználók átfogó és megbízható internetkalauzt vehetnek igénybe. A Pannon célja, hogy újabb egymillió felhasználó számára biztosítson hozzáférést az internethez és növelje Magyarország internet-ellátottságát. A cég tavaly kezdte meg internetszolgáltatói tevékenységét, szélessávú szolgáltatása jelenleg a magyar lakosság 99%-a számára elérhetõ. A Pannon most praktikus, biztonságos és megbízható tartalommal látja el ügyfeleit, amely a kezdõ és a gyakorlott internetezõk számára egyaránt hasznos kiindulópont lehet.
 Megjelent a Nokia Maps legújabb verziója 2008.06.02.
A Nokia bejelentette, hogy a Nokia Maps régen várt módosítása túljutott a béta-tesztelésen, és a vásárlók mostantól bármikor letölthetik. A februári bemutatása óta több mint 240 000 alkalommal letöltött Nokia Maps 2.0 programban továbbfejlesztették az opcionális autós és a gyalogos navigációt, valamint további multimédiás várostérképeket adtak hozzá. Mostantól az alkalmazás mûholdképeket is kínál, valamint egy áttervezett felhasználói felületet. A Nokia térkép- és navigációs megoldásai navigációs sajátosságokat, helyi tartalmat és világtérképeket nyújtanak közvetlenül a felhasználók mobil eszközein, olyan módon, ahogy a kapcsolat nélküli eszközök nem képesek.
 Csökkenõ mobil eladások Európában 2008.06.02.
A Gartner felmérése alapján a mobiltelefonok értékesítése 16%-kal csökkent 2008 elsõ negyedévében. A csökkenés - mely különben a 7 éve nem fordult elõ a Gartner felmérésében - jól tükrözi a gazdasági bizonytalanságot, és az új termékek hiányát. A Gartner felmérése összecseng a legnagyobb mobilszolgáltatók jelentéseivel, melyek nehezebb idõkre számítanak.
 Áprilisban 208 ezerrel emelkedett a hazai mobil-elõfizetõk száma 2008.06.02.
Áprilisban 208 ezerrel nõtt a három magyarországi mobilszolgáltató ügyfeleinek száma, így a hónap végén az ügyfélszám 11 millió 440 ezer volt és 100 fõre 113,9 elõfizetés jutott, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).
Régebbi hírek >>>
Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok | Find us on Google+