A T-Mobile t-zones WAP-portálja megújult külsõvel, még egyszerûbb kezelhetõséggel várja a látogatókat

Megújult és új külsõt kapott, így még átláthatóbb lett és egyszerûbben használható a T-Mobile t-zones WAP-portálja!

A felhasználói visszajelzések és tesztek alapján kialakított új struktúra a szórakoztatást helyezi elõtérbe, a kezdõoldalon azonnal a legnépszerûbb rovatok, azaz a játék, videó, zene és háttérképek közül választhatnak a WAP-portál látogatói. Emellett közvetlenül a nyitó oldalról érhetõk el olyan állandó és sokak által kedvelt tartalmak is, mint a hírek, az iWiW, a mozi- és tv-mûsor, a Mobil TV és társalgó néven a chat. A megszokott fõoldali ajánlók továbbra is a legnépszerûbb tartalmakkal, újdonságokkal, érdekességekkel, akciókkal várják a t-zones felhasználóit. A megújult t-zones-on a további ajánlatok címszó alatt, a nyitó oldalról elérhetõ a helyfüggõ keresõ, a szórakozás, az életmód, a kultúra és az utazás rovat is.

A t-zones átalakítása azonban nem csak a nyitó oldalt érintette, a rovatokon belül is egyszerûsödött a navigáció. A zene menüpontban például választani lehet, hogy a látogató elõadók vagy újdonságok, illetve népszerûség szerint kíván-e válogatni a csengõhangok közül. A hírek rovat szintén áttekinthetõbb lett, hiszen elsõként mindig néhány kiemelt hír olvasható, majd ezt követõen témakörök szerint lehet böngészni a legfrissebb információk közül.

A t-zones WAP-portált naponta több, mint 30 ezer ügyfél keresi fel, és az átlagos napi oldalletöltések száma meghaladja a 2 milliót.

Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok | Find us on Google+