A Pannon közel hozza Pekinget

Az olimpia nem csupán a sportolókat, hanem a szurkolókat is várakozással tölti el: négyévente egy emberként figyel az ország, izgatottan várva az olimpikonjaikkal kapcsolatos legfrissebb híreket, információkat. Az idei évben a Pannon is ringbe száll: a Pannon [email protected] külön oldalak, letölthetõ tartalmak, valamint élõ MobilTV- közvetítés várja a látogatókat.

A Magyarország és az olimpia helyszíne, Peking közötti 6 órás idõeltolódásból adódóan a sport számos szerelmese nem, vagy csak korlátozottan tudja majd élõben figyelemmel kísérni a történéseket, ezért a Pannon [email protected] oldalai augusztus 6-tól folyamatosan frissülõ információkat nyújtanak az eseményrõl, a csapatokról, a versenyzõkrõl és a küzdelmekrõl, különös tekintettel természetesen a magyar csapat szereplésére. A fanatikus szurkolók pedig számos egyedi letölthetõ tartalomból választhatnak, amelyek közül kiemelkedik a magyar olimpiai csapat egyes tagjairól, köztük a Pannon által támogatott nõi kézilabda-csapat tagjairól készült háttérkép-válogatás. Emellett elérhetõek lesznek himnuszok, ismert dalok, zászlók, valamint az olimpia szerelmesei sport témájú játékokban élhetik át a versengés örömét.

Egy kép többet mond ezer szónál, a mozgóképrõl nem is beszélve. A Pannon ezért augusztus 9-tõl élõ MobilTV- közvetítéssel is készül: a szolgáltatás megrendelõi telefonjukon kísérhetik figyelemmel az m1 élõ adását és az Eurosport összefoglalóit az olimpia teljes idõtartama alatt.

Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok | Find us on Google+