A Pannon mint tartalomszolgáltató

Szolgáltatásfejlesztése következõ lépéseként a Pannon 2008. június 2-án, az infosarok.hu webhely elindításával új üzleti szegmensbe lép be. Az immár tartalomszolgáltatást is nyújtó vállalattól a felhasználók átfogó és megbízható internetkalauzt vehetnek igénybe. A Pannon célja, hogy újabb egymillió felhasználó számára biztosítson hozzáférést az internethez és növelje Magyarország internet-ellátottságát. A cég tavaly kezdte meg internetszolgáltatói tevékenységét, szélessávú szolgáltatása jelenleg a magyar lakosság 99%-a számára elérhetõ. A Pannon most praktikus, biztonságos és megbízható tartalommal látja el ügyfeleit, amely a kezdõ és a gyakorlott internetezõk számára egyaránt hasznos kiindulópont lehet.

Az infosarok.hu az élet legfontosabb területeinek (pl. család, szórakozás, sport és szabadidõ, egészségügy stb.) tematikusan csoportosított linkgyûjteménye. A webhely szlogenje: „Ha jó helyrõl indulsz, jó helyre érkezel” kifejezi a szolgáltató szándékát a színvonalas linkek és a biztonságos, családbarát tartalom közlésére. A webhelyet hivatásos szerkesztõk kezelik, akik alaposan ellenõriznek minden listára kerülõ linket, így a webhely 100%-ig megbízható tartalmat kínál.

A webhely beágyazott portálja, a hirsarok.hu olyan független, naprakész hírportál, amely Magyarország és a világ legfrissebb híreirõl számol be. A lebilincselõ, szórakoztató, friss és érdekes webhely fõszerkesztõje Albert Dénes, nagy szakmai múlttal rendelkezõ, tapasztalt újságíró.

A hirsarok.hu egyik újszerû jellemzõje, hogy ösztönzi a közösségi újságírást. Az olvasók elküldhetik saját írásaikat a szerkesztõségbe, ahol eldöntik, megjelenhet-e a cikk a neten. Ezen kívül a webhely humoros írásokat is tartalmaz Magyarország leghíresebb stand-up comedy társulata, a Dumaszínház tagjainak elõadásában. A látogatók az oldal kiterjedt partnerkapcsolatainak (pl. Nonstopmobil.hu, Autogear.hu) elõnyeit is élvezhetik. „A Pannon elkötelezett törekvése, hogy mindig ügyfelei igényei szerint idõzítse új szolgáltatásait. Az infosarok elindításának most érkezett el az ideje. Hozzáférés­szolgáltatóként elõször a mobil szolgáltatásokhoz, majd a szélessávú kommunikációhoz, végül pedig magához az internethez biztosítottunk kapcsolatot ügyfeleinknek. Átfogó kalauzunkkal segítünk a felhasználóknak eligazodni az internet információdzsungelében” – nyilatkozta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok | Find us on Google+