iPhone-hiány New Yorkban

Az Apple készüléke elfogyott a vállalat online boltjában, sõt a 24 órán át nyitva tartó New York-i központi üzletben is, miután órákon át hosszú sor várakozott az utolsó készülékekre.

A jelek szerint általános iPhone-hiány van kibontakozóban világszerte, a készülék már szinte csak az európai kontinens országaiban érhetõ el. A központi nonstop üzlet elõtt 60 fõt meghaladó sor alakult ki, ami szokatlan New York Cityben. A jelek szerint híre ment, hogy a gyártó kifogyóban van a készülékekbõl, és a hír hallatára tömeg alakult ki a híres üvegkocka elõtt. A jelentések szerint azóta megszûnt a sor, de ennek oka csupán az, hogy itt is eladták az utolsó darabot is.

A vásárlók érdeklõdése azért furcsa kissé, mert a vállalat vélhetõen heteken belül, június 9-én piacra dobja a 3G-s változatot, ám aki nem vágyik ilyen szolgáltatásokra, az is számíthat az eredeti modell áresésére. Talán éppen ugyanez a céldátum áll a hiány mögött is, lehetséges, hogy az Apple kissé elszámolta magát, az új modell gyártására koncentrált, miközben a mostani telefonok elfogytak. A készülékek nem kaphatók sem az Apple amerikai, sem nagy-britanniai online boltjában sem, csupán két hétre elõrendelhetõk. Az európai kontines lakói szerencsésebbek, itt még kitartanak a korábban berendelt készletek, és az iPhone kapható Franciaországban, Németországban és Ausztriában is.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok | Find us on Google+