Három újabb Nokia mobil

A Nokia 6600 Fold egy széthajtható 3G okostelefon, 2 megapixeles kamerával, dupla LED vakuval, 16 millió színárnyalatú, 2,13” OLED kijelzõvel, teljes internet-böngészõvel, illetve a kulcsfunkcióhoz tartozó gombokkal a külsõ oldalon. A készülék ajánlott fogyasztói ára 275 euró.

A szétcsúsztatható Nokia 6600 Slide fémháza 3,2 magapixeles kamerát, 16 millió színárnyalatú 2,2” QVGA kijelzõt, valamint integrált Nokia Maps útvonaltervezõ szoftvert tartalmaz. Opcióként megvásárolható hozzá a kisméretû és könnyû Nokia Bluetooth LD-4W GPS navigációs modul. A telefon várható fogyasztói ára 250 euró.

A szintén szétcsúsztatható Nokia 3600 Slide az elsõ olyan Nokia mobil, amely egy új technológiának köszönhetõen letompítja a háttérzajt, így zajos környezetben is jól hallható rajta a beszélgetés. A készülék ezen kívül autofókuszos 3,2 megapixeles kamerát, dupla LED vakut, illetve képnézéshez tv kimenetet is kínál a felhasználónak. A telefonra telepítve van a Nokia Maps útvonaltervezõ és használható hozzá a Nokia Bluetooth LD-4W GPS navigációs modul is. A mobil várhatóan nettó 175 euróba kerül majd.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok | Find us on Google+